Verwarming

Van de installatie van een nieuwe centrale verwarming tot het onderhoud van uw CV-ketel en het afstellen van de brander kunt u op ons rekenen. Nonneman bvba is bovendien erkend technicus met Cerga label voor aardgasinstallaties.
Onderhoud doen wij voor alle merken. Inzake hernieuwbare energie zoals warmtepompen, zonneboilers en WKK-installaties kunnen wij u steeds adviseren. Wij hebben al tientallen installaties gerealiseerd.

Voor verwarmingsinstallaties plaatsen wij topmerken als Viessman en Remeha. Zo bent u zeker van kwaliteit en een lange levensduur voor uw verwarming.

Sanitair

Of het nu om een douche, bad, lavabo of toilet gaat. Wij leveren en plaatsen alle sanitaire toestellen. Heeft u een herstelling nodig? Dan staan wij ook graag voor u klaar als loodgieter.

Voor uw badkamertoestellen kunt u bij Nonneman rekenen op toppers in de markt. Bovendien werken wij met kwaliteitsmerken die hun waarde en duurzaamheid al ruimschoots hebben bewezen. Leveranciers als Viessmann, Desco, Joossens en merken zoals: Vola, Duravit, Ideal Standard enz… bieden sterke producten aan correcte prijzen. Zo vinden we steeds een systeem dat aan uw noden beantwoordt.

Airco & Ventilatie

Ventilatie in woningen wordt steeds belangrijker. Wij leveren u een efficiënt systeem op maat van uw huis.

Vandaag vereisen airco en ventilatie bij nieuwbouwprojecten erg veel aandacht. In overleg met u en uw architect adviseren wij graag de beste oplossingen voor de verluchting en airconditioning in huis.

Met betrouwbare partners als Renson en Vasco en andere merken in ons aanbod bieden wij heel wat sterke alternatieven.